Φιλτράρισμα κατά

Διαθεσιμότητα

Διαθεσιμότητα

Μάρκα

Μάρκα

Βάρος

Βάρος

  • 0 kg - 4 kg

Τιμή

Τιμή

  • 2,00 € - 60,00 €

Τύπος

Τύπος

Χώρα Προέλευσης

Χώρα Προέλευσης

Suzuki Marine

Η Suzuki Marine αναπτύσσει συνεχώς την τεχνολογία αιχμής για να παράγει τις Ultimate 4-Stroke εξωλέμβιες. Τα πλεονεκτήματα αυτής της καινοτομίας απαιτούν πλέον την ανάπτυξη ενός νέου λιπαντικού υψηλής απόδοσης: Το ECSTAR V7000 Ημι-συνθετικό λάδι κινητήρα 10W-40 Marine. Το ECSTAR Suzuki Genuine Oil έχει σχεδιαστεί ειδικά από τη Suzuki για να αντέχει στις απαιτήσεις των νέων κινητήρων.
 
Η αφοσίωση της Suzuki στην παροχή προϊόντων με τις καλύτερες επιδόσεις στην αγορά απαιτούσε από τους μηχανικούς τους να δημιουργήσουν ένα premium λιπαντικό το οποίο όχι μόνο υπερέβη όλα τα πρότυπα που έθεσε το NMMA, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ειδικά για τους θαλάσσιους κινητήρες της Suzuki. Όταν χρησιμοποιείτε το ECUTAR Suzuki Genuine Oil στις εξωλέμβιες, οι ιδιοκτήτες της Suzuki μπορούν να είναι σίγουροι ότι το λάδι κινητήρα τους θα αντέξει στις σκληρότερες συνθήκες σε οποιοδήποτε  περιβάλλον θαλασσινού ή γλυκού νερού.
 
Το ECSTAR Suzuki Genuine Oil είναι πιστοποιημένο από την FC-W και χρησιμοποιεί ένα βασικό λιπαντικό βάσης  με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο, το οποίο μειώνει τη συγκέντρωση τέφρας για αυξημένη ανθεκτικότητα. Ο δείκτης υψηλού ιξώδους σε αυτό το βασικό λιπαντικό αποτελεί επίσης σημαντικό παράγοντα για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης καυσίμου. Όταν συνδυάζεται με επιλεγμένα πρόσθετα υψηλής ποιότητας τα οποία εμποδίζουν τη διάβρωση του κινητήρα, το προϊόν είναι το θαλάσσιο λιπαντικό με τις καλύτερες επιδόσεις που η Suzuki έχει προσφέρει ποτέ. Αυτή η φόρμουλα ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη της Suzuki, από τον επαγγελματία ψαρά που τις μέγιστες επιδόσεις εως το σκάφος αναψυχής επιδιώκει τη βέλτιστη απόδοση καυσίμου και μακροπρόθεσμη αξιοπιστία.

Suzuki Marine

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5

Ενεργά φίλτρα

Μετρητής Λαδιού

2,98 € -10% 2,68 €
  • -10%

Λάδι Τετράχρονου Ecstar...

16,22 €

Βαλβολίνη Ecstar 1L

21,17 €

Αντλιάκι Βαλβολίνης Suzuki 1L

46,70 €

Λάδι Τετράχρονου Ecstar...

59,40 €