Αεραγωγός ''24 hours''
zoom_in
  • Αεραγωγός ''24 hours''

Αεραγωγός ''24 hours''

138,75 €
(με ΦΠΑ)
99688
Κατόπιν παραγγελίας (3-6 εργάσιμες)
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ Χρώμα
Ποσότητα

Oι αεραγωγοί “24hours” είναι απολύτως αυτόνομοι και σας καλύπτουν ενεργειακά για τις ηλιόλουστες και μουντές μέρες του χρόνου. Λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια και με μπαταρίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στο εσωτερικό τους περιλαμβάνεται δυναμικό στροφείο το οποίο επιτρέπει την εισροή αέρα κινούμενο δεξιόστροφα και την εκροή αέρα κινούμενο αριστερόστροφα. Ο χρήστης ρυθμίζει τον τρόπο λειτουργίας των αεραγωγών μέσω ενός on/off διακόπτη.

Οι αεραγωγοί “24hours” ανανεώνουν τον αέρα στο εσωτερικό του σκάφους σας και απορροφούν την υγρασία. Παράλληλα, όταν το νερό μπαίνει στους αεραγωγούς ειδικά σφαιρίδια στο εσωτερικό τους κλείνουν τις δίοδους του αέρα και επιτυγχάνεται πλήρης στεγανοποίηση. Οι αεραγωγοί “24hours”κατασκευάζονται από πλαστικό και διατίθενται σε χρώμα λευκό. Ο αεραγωγός  99689 περιλαμβάνει ανοξείδωτο κάλυμμα.

Μπαταρία
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία φορτίζεται από τον ηλιακό συλλέκτη. Λειτουργεί με διακόπτη on/off.

Ηλεκτρονική Πλακέτα
Ηλεκτρονική πλακέτα με τρία κουμπιά ρύθμισης για την ενεργοποίηση του ηλιακού συλλέκτη, για τη λειτουργία του αεραγωγού με μπαταρία και για την αλλαγή περιστροφής του ανεμιστήρα, από
δεξιόστροφη σε αριστερόστροφη.

Φωτοβολταϊκό
Αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας. Λειτουργεί με διακόπτη on/off.

99688

Σχετικά προϊόντα

Περσίδα Αεραγωγού

3,55 €

Περσίδα Αεραγωγού

7,84 €

Αεραγωγός Με Απορροή Νερού

12,61 €

Αεραγωγός Καμπίνας

56,85 €

Αεραγωγός από Εύκαμπτο PVC...

38,29 €

Αεραγωγός Inox

17,11 €