Πορτάκι 37x37,5cm
zoom_in
  • Πορτάκι 37x37,5cm

Πορτάκι 37x37,5cm

36,57 €
(με ΦΠΑ)
196331
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα (1-4 εργάσιμες)
Χρώμα: ΛΕΥΚΟ Χρώμα
Ποσότητα

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία υψηλής ποιότητας πλαστικό ASA, προκειμένου να παρέχουν αντοχή σε βλάβες και χημικά. Σχεδιασμένα για εξωτερική χρήση, με πόρτα ανοίγματος 180 και δύο ανθεκτικές λαβές.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ιταλία, το υψηλής ποιότητας πορτάκι καταστρώματος TOP LINE είναι ιδανικό για κάθε ιστιοπλοϊκό ή γιοτ. Διατίθενται σε διαστάσεις 37 x 37,5 cm και σε ποικιλία χρωμάτων (άσπρο, γκρι, κρέμα, μαύρο) και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των σκαφών οποιουδήποτε μεγέθους.

Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία υψηλής ποιότητας πλαστικό ASA, προκειμένου να παρέχει αντοχή σε βλάβες και χημικά. Σχεδιασμένο για εξωτερική χρήση, με πόρτα ανοίγματος 180 και δύο ανθεκτικές λαβές. Είναι ειδικά σχεδιασμένο με αντιολισθητική επιφάνεια και μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Τοποθετείται με βίδες που δεν φαίνονται για διακριτική εμφάνιση. Το EPDM ελαστικό παρέμβυσμα, παρέχει αντίσταση στο νερό.

Αυτό το προϊόν εγγυάται εύκολο άνοιγμα και εύκολη πρόσβαση όταν χρειάζεται. Προσφέρεται με χρωματική ποικιλία χειρολαβών (λευκό, γκρι, μπεζ) (χωρίς ISO).

196331