Έναρξη λειτουργίας
   03/07/2019  
Έναρξη λειτουργίας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το νέο μας e-shop. Θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων ναυτιλιακού εξοπλισμού, ανταλλακτικών, και ότι αφορά το σκάφος την μηχανή σας και το τρέιλερ σε οικονομικές τιμές με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Για τον λόγο ότι βρισκόμαστε ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο, θα διαπιστώσετε ότι καθημερινά ο κατάλογός μας εμπλουτίζετε με νέα προϊόντα.

Μετά από είκοσι περίπου χρόνια παρουσίας στο χώρο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα με σκοπό να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα αξιόπιστα σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε προϊόν σας ενδιαφέρει ακόμη κι αν αυτό δεν βρίσκετε στον κατάλογο μας. 
 
Αμφιβάλλουμε ότι με μερικές προτάσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε μια σαφή εικόνα του τι ακριβώς είμαστε, ποιοι είναι οι στόχοι μας, πώς μπορούμε να τους επιτύχουμε, κ.λπ. Αλλά υπάρχει ένα πράγμα που βρίσκεται στο επίκεντρο της όλης ιδέας της ύπαρξής της επιχείρησής μας και είναι μια στοιχειώδης αλήθεια της κάθε επιχείρησης δηλαδή, η στάση απέναντι στον πελάτη! Θα είμαστε ευτυχείς αν ο καθένας από εσάς προσωπικά πεισθεί σε ένα πράγμα. Tο όνομα MantziosMarine.gr δεν είναι απλώς ένα λογότυπο ή άλλο ένα e-shop! Πίσω από αυτό είναι πραγματικοί άνθρωποι που έχουν πραγματική ευθύνη για κάθε προϊόν και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Γνωρίζουμε ότι το πιο σημαντικό πράγμα δεν είναι μόνο να πουλήσουμε! Το πιο σημαντικό πράγμα για μια επιχείρηση που πιστεύει ότι θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην αγορά είναι να μένουν ικανοποιημένοι οι πελάτες της. Όχι μόνο όταν αγοράζουν αλλά και μετά όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η επιτυχία μας εξαρτάται από το αν θα μπορέσουμε να αποδείξουμε ότι αυτά που γράφουμε τα εννοούμε.

"Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας e-shop με δωρεάν μεταφορικά  πανελλαδικά σε όλα τα προϊόντα για όλο τον Ιούλιο 2019."

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείτε για να αφήσετε κάποιο σχόλιο